dijous, 24 de juliol del 2008

Suavitat


Sentir la suavitat d'una pell damunt de l'altra, esbandir l'aspror de carícies massa brusques, evocar moments únics, besar-te i esperar un retorn -tendre, suau, enyorat-, tancar els ulls i sospirar -sospir profund, de desig intens-, reseguir el cos nu, buscar-te, flairar-te, demanar pessigolles lleugeres, i somriures de petites felicitats, i pessics de plaer...
ALGÚ EM POT DIR COM CARAM ES FA PERQUÈ LES TOVALLOLES NO PERDIN LA SUAVITAT DEL PRIMER DIA?????????????????

34 comentaris:

isnel ha dit...

No em digueu que hi posi suavitzant, que ja ho faig. Els he provat tots, tots i tots! Però les tovalloles, en eixugar-se, estan més encarcarades que la mòmia de tutankamon! Jo vull un secret, un secret que funcioni, d'aquells que passen de mares a filles, d'amiga íntima a amiga íntima, d'àvies a néts, d'obrer a capatàs, de blogaire a blogaire, no sé si m'explico...
(Uf, com rasca, la maleïda tovallola!!!)

neus ha dit...

Quan les rentis, posa-hi un raig de vinagre, em sembla que es posa allà on va el sabó líquid o amb el suavitzant... ara no ho recordo... però quan arribi a casa aquest vespre, ho pregunto a la marona i et dic el què ;)

M'ha encantat aquest post Isnel!!!!

Ramon Aladern ha dit...

Jo et diré el meu truc perquè no rasquin (i funciona!) LES PLANXO BEN PLANXADES, AMB VAPOR A TOPE!
No sé si queden com el primer dia, però... a nosaltres també ens surten esperons amb el pas del temps! hahahaha...

Deric ha dit...

Jo, simplement les poso a la assecadora i queden igual que el primer dia, el tècnic em va dir que era degut a l'aire calent amb que s'asseca i que quan ho fem a l'aire lliure, el vent i el sol resseca el cotó i per això queden dures.
Al llegir el post pensava: "què li passa a la Isnel, té un atac d'erotisme? M'has ben enganyat.

nimue ha dit...

ma mare també m'ha dit alguna vegada això del vinagre perquè jo també tinc un trauma amb les tovalloles i veig que ella sempre les té com el primer dia, suaus, esponjoses i amb bona olor. Però jo mai ho aconseguisc, faça el que faça... :(

isnel ha dit...

Espero l'ajuda de la teva marona, elur, i ho provaré! Ja ho crec que ho provaré! Gràcies, guapa!

isnel ha dit...

Mira que m'agrada poc planxar, ramon, però si tu m'assegures que funciona, ara mateix vaig i ho provo. I sí que ens surten esperons, és clar, però no al segon dia de vida, homeeeeee.... ;)

isnel ha dit...

Quan jo tenia assecadora, deric, ho feia així i quedaven prou bé. Però, 1r: se m'ha espatllat l'assecadora. 2n: no em dóna la gana comprar-me una assecadora nova amb el bédedéudesolquetincperestendrelaroba. i 3r: aviat tindré uns estenedors que ni el Ritz i no vull penjar-hi mòmies!
Pel que fa al post eròtic, tot arribarà, tot arribarà, tot arribarà... ara que vénen les vacances, je.

isnel ha dit...

Això de les mares, nimue, és ben bé un misteri: a totes (però a totes totes totes, eh?) els queden les tovalloles suaus com el culet d'un nadó, però a les seves filles i fills no hi ha manera, per més que t'ho expliquin i per més que t'ho demostrin. No serà que les mares han fet un complot de mares antitovallolesuaus? ës que ja no sé pas què pensar...
Una abraçada, guapa!

bajoqueta ha dit...

Estrenar cada dia tovalloles és la solució :)
(una mica cara per això).

isnel ha dit...

Ostres, sí que surt cara, bajoqueta! ;) Que no tot l'any és "el mes blanco"!
Besets!

isnel ha dit...

Per cert, bajoqueta, que acabo d'entrar als teus blocs, que no coneixia, i m'han encantat! Ens veiem!!!

neus ha dit...

Acabo de parlar amb la marona Isnel.
Per anar bé bé hauria de ser quan siguin noves, a la primera rentada, enlloc de suavitzant, posar-hi vinagre. I també es pot fer després, és clar. Sé que funciona i a més t'asseguro que l'olor del vinagre no es queda ;)
Petonet suau, maca!

Anònim ha dit...

Isneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!
Hi ha un mètode molt senzill que a mi em funciona de meravellaaaaa. Miraaaaaaaaa: es tracta d'estovar-les ja des de l'entrevista prèvia a la seva contractacióóóó. Síííí. Jo els dic, una a una: Vostè, senyora tovallola, en cas de mort accidental, vol ser enterrada, incinerada o donar el seu cos a la ciènciaaaaaaaaaaaaaaaa???
Queden toveeeeeeeeeeees!!!... Hosti, si queden toveeeees!!! Toves i flonges i creientes i manseeeeeeees... Ni t'ho imagineeeeeeeees!!! Ja les pots anar rentant, que mai de la vida no s'encartroneeeeeeeeeeeeeeeen!!!
Prova-hooooooooooooooooo!!!

isnel ha dit...

M'ho apunto, elur!!! Molts records a la marona i moltes, moltíssimes gràcies!!! :)

isnel ha dit...

Jajajajajajajajajajajaaaaaaaaaa, lloroooooooooo!!! En tens cada una!!! Però també m'ho apunto, sents? Quan me'n compri de noves, les posaré en filera i, una darrera l'altra, els faré la pregunta. Segur que se'm desfan, de tan toves, si el teu mètode funciona. Ja t'ho explicaré, ja!
Però, així entre nosaltres, vols dir que la ciència la vol, una tovallola morta accidentalment? Ai, no sé... Com no sigui per fer-ne draps per netejar els taulells dels laboratoris...

Anònim ha dit...

ieps!! acabo d'arribar al teu bloc i... jajaja viska les tovalloles....
saps?? amb els mitjons també em passaa mi.. em fot tanta ràbia que quedin rasposos... quan hagis proval allò del vinagre avisans i si funciona ho provarée jejejejej!!
Un petonet!!
per cert.. boníssim el post ehh!

Anònim ha dit...

Feia temps que no passava pel teu bloc pero veig que segueix sent tot un plaer fer-hi unes lectures.
No deixis d'escriure mai!

Salutaciosn des de Dublín!

JosepArnau

isnel ha dit...

Ja avisaré, mi, tu no pateixis! I benvinguda per aquestes gotes ;) 1 ptonet!!!!

isnel ha dit...

Caram, caram, joseparnau, quina sorpresa!!! I quina sorpresa més gran encara llegir el teu últim post!!! T'ho he dit allà, però ho repeteixo aquí: moltíssimes felicitats per les dues coses, per "allò" i per "això". En fi, tu ja m'entens ;D
Una abraçada molt i molt gran!
(I tu tampoc no deixis d'escriure mai!)

Anònim ha dit...

Tinc un pack intacte de tovalloles que em va regalar la meva sogra. Els estampats són horrorosos,però de tant en tant, obro l'armari i en trec una de la seva funda de plàstic. Es mantenen tovetes, tovetes...

Júlia ha dit...

Ja sóc una mica velleta i no me n'he sortit, a la meva mare tampoc no li quedaven bé del tot, la veritat és que no tinc paciència per a rentar-les i assecar-les acuradament i, a més, planxar-les, que tot ajuda.

Les tovalloles, fa anys, eren un bé molt preuat, com els llençols (la meva mare sempre explicava que quan la guerra et canviaven llençols per pa i que calia tenir-ne, per si un cas, ara em sembla que no aniria ben bé així), que tampoc m'han quedat mai blancs-blancs,avui tot s'ha abaratit i he optat per comprar-les baratetes i refer l'aixovar al basar xinès, on en tenen a bon preu, quan ja 'rasquen' massa.

zel ha dit...

Mira reina, jo les rento i sortint de la rentadora a l'assecadora de dret, i queden bé.
Vaja, també s'ha de dir que m'agrada que rasquin...

Pistons!

obsoleto ha dit...

Si les pones suavizante se ponen suaves, pero dejan de secar, si las planchas se chafan por lo tanto tienes una coca de toalla...lo mejor, si tienes secadora es secarlas en ella, sino ya es cuestrión de suerte jijiji Un Beso.

Ainalma ha dit...

M'acabe d'adonar que sóc una malpensada!!!

(Ho lamente, sóc nova en això de fer de mestressa de casa...)

JoanAlbor ha dit...

hahaha , la veritat és que la millor opció de totes les que he escoltat és la del lloro, hahaha ,crec que a partir d'ara faré entrevistes personals a tot l'aixovar, eines, mobles etc que compre, hahaha.... besets estiuencs plens de calor buffff .. me'n vaig uns dies a Roma ..ostressssssss és que em fa molta il·lusió i tenia ganes de dir-t'ho :))))

Deric ha dit...

fins d'aqui unes horetes!

isnel ha dit...

Endreçades a la funda, eduard? També es pot provar. Gràcies!!!

isnel ha dit...

També m'apunto la teva proposta, júlia! Perquè he provat allò del vinagre i allò de planxar-les i no m'acaba de convèncer... ;)

isnel ha dit...

El problema, zel, és que se m'ha espatllat l'assecadora :(
I a mi no m'agrada gens que rasquin!!! ;)

isnel ha dit...

skpe, tengo la secadora para tirar!!! Grrrr........
Pero gracias! Un beso también para ti ;)

isnel ha dit...

Je, je, malpensada, ainalma, per què serà?
Besets i bones vacances! :)

isnel ha dit...

Doncs molt bon viatge a Roma, Joan, i ja ens contaràs, eh? O no...)
Un bes ben fort, guapíssim!

isnel ha dit...

;) deric...