dilluns, 5 de juliol del 2010

Flam de formatge

La isnel agafa una terrina de formatge philadelphia, mig litre de crema de llet, un got de llet, mig got de sucre i un sobre de cuallada en pols. Ho barreja i ho passa pel minipímer. Ho posa al foc fins que arrenqui el bull, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi. Tot seguit, ho aboca a un motlle gros de flam amb sucre líquid al fons i pels costats. I quan es refreda una mica ho guarda a la nevera unes quantes hores abans de servir-lo. Per anar a taula, el desmotlla i així queda més elegant.


I triomfa!


Ha vist unes quantes receptes semblants per la xarxa, però aquesta, tan senzilla, li surt sempre de primera. El va tastar per primer cop, fa temps, a casa del padrí del nen i se n'ha fet addicta.


(El pròxim dia que el faci, que serà aviat, assegura que el fotografiarà i el penjarà aquí).

10 comentaris:

  1. ooooooooooooh té una pinta deliciosa! ja probaré de fer-lo ja :)
    petons!

    ResponElimina
  2. Prova-ho i ja em diràs què ;)

    ResponElimina
  3. I perdoneu, però "cuallada" és incorrecte: és quallada. Després ho arreglo.

    ResponElimina
  4. ooh! i sembla fàcil de fer!! nyam nyam!

    ResponElimina
  5. Ja ho sé, deric, jeje

    Facilíssim, júlia!

    petonets dolços...

    ResponElimina
  6. Fa un parell o tres de dies que la Mar, em va comentar que havies tornat. Enhorabona i que duri. Sempre ha estat un plaer llegir-te, encara que parlis de formatge.

    pd- potser que aclareixi que en sóc un detractor acèrrim -del formatge. ;-)

    ResponElimina
  7. nyammmmmmm!
    Bentornada!!!! torno a afegir-te a la meva llista, et trobava a faltar :)

    un petonet des del meu mar.

    ResponElimina
  8. Jo també, Arare, jo tambéééééééé!!!
    :)

    ResponElimina
  9. Ui, pensador, l'altre dia et vaig deixar un comentari i ara veig que no s'hi va quedar. Et deia que m'alegra moltíssim que ens retrobem per aquests paratges. Reconforta veure que encara hi sou. Un petó!

    ResponElimina